reklama

Mange-tout

Z francuzskeho slovicka 'mange' (jest) a 'tout'(cele, vsetko). Mange-tout je nedorasteny mlady hrasok v plochom puzdierku, oberany pre tym ako ma moznost narast. Podava sa duseny nad parou ako zelenina. Moze sa jest aj surovy v salatoch.Priprava: odrezat koncek a stiahnut aj s 'cvernickou' na boku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 

Andrea Russell

Andrea Russell

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vydata a zijuca vo V.Britanii. Rodinny prirastok- anglicky chrt, najvacsia zaluba - kucharcenie, gastronomia a pod. Som ucitelka klavira a vo volnom case kucharka v skvelej restauracii. Zoznam autorových rubrík:  November 2005December 2005SladkeSlaneVianocneRestauracneGurmansky slovnikSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu